Namen Koninginnenacht

social_buttons

Op de voorlopig laatste Koninginnenacht maken de bekende coverbands Dorpsstraat Ons Dorp en Time2Play onderdeel uit van het programma. Gegarandeerd feest in onze ogen! 

Dorpsstraat Ons Dorp covert bekende Nederpop, rock en rock 'n roll nummers. Op de website vermelden zij: 'Wij maken van iedere gelegenheid een feest! Of het nu om 50 of 1000 gasten gaat in bijvoorbeeld een gezellige kroeg, op een (studenten)feest, een openlucht evenement, bruiloft of andere speciale gelegenheid... Voor ons geen enkel probleem. Iedereen zingt en danst met nummers van Bloed Zweet en Tranen tot Radar Love en van Alive tot Even Aan Mijn Moeder Vragen! Onze band, bestaande uit ervaren muzikanten, kenmerkt zich door een goede performance, 100% enthousiasme, hoog meezing-gehalte en interactie met het publiek'. Check www.dorpsstraat-onsdorp.nl voor meer informatie.

De van oorsprong Tilburgse coverband Time2Play beschrijft zich als 'een coverband die op professionele wijz een breed repertoire aan bekende hits ten gehore brengt. Of het nu gaat om hedendaagse pop, soul, dance-classics of rock 'n roll, alle songs worden op enthousiaste en spectaculaire wijze gebracht. Onder aanvoering van een weergaloos zangtrio weet deze band elke gelegenheid om te toveren tot een swingend, muzikaal festijn'. Zie www.time2play-coverband.nl voor meer informatie.

Dit alles klinkt ons als muziek in de oren! We maken binnenkort meer artiesten en acts bekend. Houd dus de website in de gaten!