Onvergetelijke editie

social_buttons

De editie van Koninginnemarkt 2013 is onvergetelijk. De inhuldiging van Koning Willem-Alexander heeft voor extra feestelijkheid en energie bezorgd.

29 april begon als een regenachtige grijze dag maar een paar uur voordat de Koningin haar laatste toesprak gaf, brak de zon door en werd het droog. Het weer heeft bijgedragen aan de sfeer, ook op 30 april. Koninginnedag begon zonnig en dat bracht veel mensen de stad in voor de kinderrommelmarkt. Op de Markt en de Parade werd het pas aan het begin van de middag druk. Ondanks dat er op deze pleinen een groot scherm stond zodat mensen (een deel van) de inhuldiging konden zien, stroomde de stad pas later op de dag echt vol. Het kinderprogramma op de Parade werd druk bezocht. De tour van het Sprookjesboom Concert van de Efteling was zeer populair en een ongekend succes. De liedjes van de bewoners van het sprookjesbos werden luidkeels meegezongen. Ook op de Markt konden kinderen lekker spelen. Er stond onder andere een draaimolen. Later op de middag werd het programma wat meer volwassen. Verspreid over 12 locaties in de stad zijn er verschillende activiteiten onder de vlag Koninginnemarkt ontplooid. Er was sprake van een goede doorloop door de stad en er waren maar weinig plekken waar geen muziek of gelach te horen was. Het was overal feest. De inhuldiging van Koning Willem-Alexander heeft voor extra feestelijkheid en energie bezorgd. Mensen waren opgetogen en in een feeststemming. Dit heeft uiteraard bijgedragen aan het succes van Koninginnemarkt.

Bedankt aan iedereen die de gezelligheid van de stad heeft opgezocht, zich (vrijwillig) heeft ingezet voor de festiviteiten en anderen die een bijdrage hebben geleverd aan Koninginnemarkt. De editie van 2013 is zeer geslaagd! Het was een gezellig oranjefeest in 's-Hertogenbosch.