Programma 2013

social_buttons

Eind januari werd duidelijk dat op Koninginnedag van dit jaar prins Willem-Alexander zal worden gekroond tot koning der Nederlanden. Dit betekent dat het programma van Koninginnedag 2013 iets wordt aangepast. Koninginnenacht zal het karakter behouden en op Koninginnedag zullen we op De Parade vanaf 10.00 uur gezamenlijk kunnen kijken naar de kroning. Op De Parade wordt net zoals vorig jaar een programma speciaal voor kinderen opgezet. Dit kinderprogramma zal duren van ongeveer 10.00 uur tot 15.30 uur.
Door een enorm scherm te plaatsen, zal de kroning voor iedereen goed te zien zijn. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur wordt op De Parade voor vermaak gezorgd. Om 15.30 uur barst vervolgens het feest los!
De kinderrommelmarkt ook wel vrijmarkt genoemd, gaat overigens gewoon door. In de Verwerstraat en Hinthamerpromenade zal het voor kinderen mogelijk zijn hun waar te verkopen. 
Zoals gewoonlijk is er op het Kerkplein ruimte voor dans. Helaas zal dit jaar het dansprogramma een andere vorm aannemen. Rond 16.00 uur staat het Kerkplein in het teken van salsa zoals je gewend bent maar voor die tijd treden er geen lokale dansgroepen op.

Zodra er meer duidelijkheid is rondom het programma, zal dit via Twitter, Facebook en uiteraard deze website bekend gemaakt worden.
Wat wel duidelijk is, is dat er weer een mooi oranjefeest gevierd zal worden in de binnenstad van 's-Hertogenbosch!