Meteen naar de inhoud
Etusivu » Blog » Koningsdag Den Bosch

Koningsdag Den Bosch

  • door
Koningsdag Den Bosch

Koningsdag Den Bosch: Terugblik

Zoals elk jaar in ons mooie land, was er ook in 2021 een Koningsdag. Het was een dag als nooit tevoren en dat had natuurlijk alles te maken met het coronavirus. Koningsdag Den Bosch werd dan ook volledig virtueel gehouden, zodat alle mensen die dat wilde er alsnog bij konden zijn. Dit met de nodige afstand.

Dit zorgt ervoor dat de traditionele markt en activiteiten dan ook niet door zijn gegaan in Den Bosch. Maar dat maakte het natuurlijk niet minder leuk. Er waren nog genoeg dingen om te volgen via het virtuele kanaal.

Virtuele dag

Het mooie van deze dag was misschien wel dat je alles gewoon kon vieren vanuit je eigen bank. Je hoefde de straten niet op en je kon gewoon met je voeten omhoog zitten om alles tot in de puntjes te kunnen volgen.

Toch waren er voor Koningsdag Den Bosch nog een aantal bijzondere activiteiten gepland. Zo was er raad de plaat voor volwassene. En was er voor de kinderen tijdens de koningsspelen een verrassingsact. Ook kon je als je dat wilde online op de foto met de koning zelf.

Koningsdag Den Bosch

Gelukkig waren er ook nog een aantal competities waar je aan mee kon doen om het leuk te maken. Deze kun je hieronder lezen:

  • Fotowedstrijd versier je straat
  • Een echte kleurplaatwedstrijd
  • Raad de plaat voor kinderen

Conclusie

Het was misschien wat anders dan normaal en niet iedereen kon daardoor precies doen wat hij wilde. Maar al met al was het voor de mensen die actief mee deden in de activiteiten toch een hele leuke dag geworden.

Laten we hopen dat dit de laatste keer was dat het virtueel moest en dat we de volgende keer weer de oude tradities kunnen gebruiken. Dit zal er voor zorgen dat waarschijnlijk veel mensen op straat zullen zijn en dat iedereen weer zijn eigen ding kan doen tijdens koningsdag.