Meteen naar de inhoud
Etusivu » Blog » Tips voor als het regent op koningsdag

Tips voor als het regent op koningsdag

  • door

Dit kan er met Koningsdag

Koningsdag is een heerlijk feest, maar het lijkt er wel bij uitstek eentje die je buiten viert. Mocht de regen op die dag in april nu echt met bakken uit de hemel vallen dan worden de vlooienmarkt of een goed festival lastig, Dat betekent echt nog niet dat je je hoeft te vervelen.

Drie tips voor een Koningsdag met regen

Allereerst zijn er bij Koningsdag natuurlijk ook binnen mogelijkheden om lekker te gaan drinken en feesten. Zoek simpelweg een cafe of kroeg in jouw omgeving waar een goed feest wordt georganiseerd. Van de regen zul jij dan in ieder geval geen last hebben! Het alternatief is dat je een soort huisfeestje creert. Als jij zorgt voor de tompoucen en drank dan komt het met het juiste gezelschap vanzelf goed.

Als jij echt geen zin hebt om jouw Koningsdag aan te passen omwille van de regen, dan kun je je natuurlijk ook nog gepast kleden en dat beetje water trotseren. Daarmee kun je dan alsnog een dag beleven met mensen kijken, drinken en de beste festivals. Je bent Nederlander toch en kunt wel wat hebben?

Klaar voor de volgende Koningsdag

Tevreden met onze tips voor als het regent op koningsdag? Dan is het nu tijd om op zoek te gaan naar het beste evenement of de beste kroeg in jouw omgeving. Benader anders alvast jouw vrienden voor een heerlijk huisfeestje – helemaal in de juiste sfeer en met alle gemakken van dien.